Campushaven på EMU

Campushaven i Jelling

Viden om vækst og havebrug kan ikke kun læres teoretisk. Man må have jord under neglene. Studerende på pædagog- og læreruddannelsen i Jelling kan prøve i praksis, hvordan man indretter og holder en have – med pædagogik for øje. Der er nemlig indrettet en Campushave.

Grønne læringsrum

I disse år vinder haver frem som grønne læringsrum i både daginstitutioner og skoler. I en have kan man arbejde med alt fra såning og pasning til madlavning og senere kompost. ‘Jord til bord og igen til jord’ Der er basis for sociale og faglige fællesskaber, og mangfoldige muligheder for undersøgelse, læring og erfaringsdannelse. Man kan undersøge vækster, insekter og dyreliv, årstider, vandets kredsløb, og udfordringerne kan passe til alle aldersgrupper i dagtilbud såvel som skoler.

Laboratoriehaven

Laboratoriehaven ven Monumentområdet – Kongernes Jelling.

Se mere på Campushaven i Jelling på EMU

 

Dette indlæg blev udgivet i Artikler om skolehaven, Campushaven i Jelling. Bogmærk permalinket.